Sunday 16 March 2008

미녀들이 수다!

Jedna z výhod studia na KDI jsou spolužáci. Park Chulho pracuje pro Korea National tourist Organization, vždy ví, co se v Seoulu zajímavého děje, a semtam vytáhne z rukávu i nějaké opravdové překvapení. Tentokrát se ale překonal, když mi v pátek zavolal s tím, že zná producenta populární talk show 미녀들이 수다 (volně přeloženo třeba "Plkající krásky", dávají to na stanici KBS), a jestli bych se nechtěl přijít podívat na nedělní natáčení. Řekl jsem samozřejmě, že jo, a tak jsem dnešní odpoledne strávil ve společnosti okouzlujících, korejsky mluvících cizinek, a sledoval korejský showbusiness v praxi.
Producent Lee: "Škoda Andreo, že nemluvíš korejsky, hned bych si tě tady nechal!"
Před natáčením. V první řadě Angličanka a Japonka
Jedna z exotických krásek byla Radka z Prahy :), která byla ten den v show poprvé, a také patřičně nervózní, takže když jsem si ji šel vyfotit a řekl jsem "Dobrý den," vůbec si to nestihla a odpověděla mi korejsky LOL. Studuje korejštinu na Yonsei, a protože byla v Misuta poprvé, tak nám zatančila polku a dozvěděli jsme se, že Praha je velmi romantická, a že české pivo je nejlepší na světě. Na to jí okřikla dívka z JAR, ať nelže, že korejské pivo je nej LOL.
Radka vpravo
Další vtipný moment nastal, když anglická "krasavice" na popud moderátora kladla korejskému publiku lehké otázky v angličtině. Na otázku "What did you do on the weekend?" odpověděla slečna v černém topu:
"I played with my boyfriend" ^^
V publiku sedělo taky pár známých (tedy, jak pro koho) korejských zpěváků, kteří pomáhali vypáčit z děvčat něco vtipného.
Heč, jsem hvězda!!
Dohromady natáčení trvá snad čtyři hodiny, my jsme vypadli asi po hoďce a půl. Napadlo mě, jak moc asi trpí nohy slečen v publiku, které musí vydržet 4 hodiny v téhle pozici s nohama šejdrem - všechny sedí stejně a nesmí se pohnout po celé natáčení. No, snad za to aspoň dostanou zaplaceno.
Auuu
Na závěr ještě momentka na památku ze studia KBS. Tyhle krásky z KDI jsou (zleva) z Vietnamu, Uzbekistánu a Guatemaly.

5 comments:

Unknown said...

čau, hele má to, že ty buchty musej sedět s nohama šejdrem nějakej význam? Tedy jako jesli je mít nohy šejdrem v Korei sexy nebo tak?

Já osobně fandím nohám bez ohledu na úhel sklonu. (resp. šejdrem ano, ale každá na jinou stranu :-)

Julius

Part said...

Nevim, zda je za tou nadiktovanou pozici nohou nejaka vyrazne korejska motivace, krome snahy aby publikum vypadalo organizovane a uniformne, a tak kontrastovalo s hosty. Vetsina divek v publiku ma cerno-bile, konzervativni obleceni, cerne lodicky a telove puncochy, zatimco na hostech se od 9 od rana do 2 odpoledne, kdy nataceni zacina, realizuji vizazisti(ky) a make-up artisti(ky), a tak vypadaji naramne dobre. Taky si vsimni, ze korejky v publiku jsou, jak to rict kulantne, ne zrovna oslnujici typy...krome tedy nohou :]]

jakudo said...

no jo a ta poslední fotka... Jak vypadáš šťastně v obležení těch slečen z různých kut světa:D
rozumím....;)

Unknown said...

čau michale, tak tohle musela byt slušná show!)
Jinak pekny stranky.
karel

Part said...

Omluva: česká kráska není Radka, ale Vladka aka Vladislava. Promiň!